duminică, 5 iunie 2011

Tips-uri pentru machiajul de vara

Odata cu venirea vremii si a caldurii trebuie sa avem mai multa grija de machiajul nostru si sa folosim cele mai bune produse de ingrijire si make-up.
Trebuie sa avem in permanenta grija sa ne retusam machiajul si sa avem tot timpul o urma fina de gloss pe buze.
Iata cateva tips-uri numai bune de aplicat in aceasta vara, care se anunta a fi una foarte fierbinte:
1.Hidratarea – inainte de a aplica baza de machiaj, cel mai important lucru il reprezinta crema care trebuie sa asigure protectia si sa fixeze machiajul pe parcursul zilei. Alege o crema cu o formula consistenta si mai uleioasa pentru a patrunde mai usor in piele sau o crema cu factor de protectie UV, daca nu vrei sa te prinda soarele pe fata atunci cand iesi pe strada.
2.Daca nu vrei sa te expui prea mult la razele soarelui, in special, la fata, trebuie sa stii ca poti folosi o crema cu efect autobronzant, care iti va asigura aceeasi nuanta frumoasa si stralucitoare, ca pe restul corpului.
3.Foloseste un blush de culoarea piersicutei, putin sclipicios, pentru a spori efectul bronzului.
4.Se poarta culorile tari, vii, atat in machiaj, cat si la manichiura. Sunt convinsa ca vei gasi in magazinele de specialitate, cele mai in voga nuante de oja sau de farduri. Ca un mic tips, vara aceasta se va purta foarte mult nuanta de roz pal, coral si portocaliul. In ceea ce priveste fardul de pleoape, se va merge foarte mult pe combinatiile dintre rozul piersicuta si auriu, alaturi de eyeliner si mascara, desigur.
5.Pentru ca machiajul de vara sa reziste mai mult timp si sa nu se scurga pe fata, iti recomandam sa ai tot timpul in geanta un spray cu apa termala, pe care o poti pulveriza din cand in cand pentru a te revigora si a-ti fixa machiajul.
6.Evita sa folosesti culori mult prea stridente sau sclipiciul in exces, pentru ca vei arata ridicol si nu vei fi deloc in tendinte asa cum ai crede tu.
7.Mizeaza pe culorile naturale, atat ale fondului de ten, cat si ale blushului. Nu folosi nuante mai inchise decat ale pielii tale, mai ales daca nu te-ai bronzat inca deloc, astfel incat sa nu se vada diferenta intre fata si gat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu