duminică, 5 iunie 2011

Fashion Trend: Sandale Gladiator


Introducere
Sandelele gladiator sunt foarte populare de foarte multe sezoane, si vor mai fi si anul aceasta. Inspirate din imperiul Roman, sunt cele mai hot accesorii ale sezonului cald.
Acest tip de incaltaminte se pare ca este preferat de toata lumea – de la marii designeri ai podiumului international, pana la celebritati. Daca vrei ca in aceasta vara sa fii in pas cu moda, nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba o pereche de sandale gladiator.
Aceste sandale versatile, le poti gasi in foarte multe modele si culori, trebuie sa gasesti unele pe gustul tau. Pentru o tinuta relaxata si trendy, sandalele gladiator sunt cele mai potrivite. Sunt usor de asortat si poti crea cu ajutorul lor un outfit la moda.
Get the look

How to wear
  • Nu purta niciodata sandale cu sosete.
  • Daca nu esti sigur ca sandalele gladiator se potrivesc stilului tau, atunci nu le cumpara.
  • Poarta-le cu pantaloni scurti sau skinny.
  • Pentru originalitate poarta sandalele cu sacouri.
Mai jos am creat pentru tine trei tinute chic si originale, dupa care te poti inspira:
Tinuta 1

Pentru un look cu atitudine, poarta sandalele gladiator cu un sacou bleumarin si niste pantaloni scurti bej. Completeaza tinuta cu un tricou in dungi cool si cu cateva accesorii, precum un rucsac si o curea.
Tinuta 2

Aceasta tinuta este perfecta pentru o zi torida de vara. Opteaza pentru o pereche de pantaloni scurti din denim pe care sa ii asociezi cu un tricou simplu. Apoi, completeaza tinuta cu o pereche de sandale gladiator si o palarie chic (precum cea de sus).
Tinuta 3

De asemenea, poti opta pentru o tinuta cu pantaloni lungi. Opteaza pentru o pereche de pantaloni bej ( precum cei de sus) pe care sa ii asociezi cu o camasa din denim. Completeaza tinuta cu o pereche de sandale gladiator si o geanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu