duminică, 5 iunie 2011

Men Fashion Primavara 2011


Introducere
Eleganta de inspiratie pariziana defineste un barbat modern, chic, indepedent, sarmant si noncoformist.
Filmele si vedetele anilor ’60 pot fi pentru tine o adevarata sursa de inspiratie pentru tinute chic.
Men Fashion 2011
French Retro
Este un stil situat la granita dintre nou si vechi. O imbinare de elemente din perioada anilor ’50- ’70, cu cele din prezent. Combina nuante indraznete si imprimeuri originale cu accesorii vintage si pline de farmec.
Acest stil french retro este plin de nonsalanta si denota un sarm de neegalat. Nu trebuie sa iti lipseasca papionul cu un imprimeu interesant, o pereche de pantofi de calitate si o camasa colorata.
Nonconformism Frantuzesc
Outfitul trebuie sa para neglijent ales, dar asta presupune sa acorzi mai mult timp decat de obicei.
Daca doresti sa iesi in evidenta, acesta este stilul  care trebuie sa il adopti in acest sezon. Un outfit in nuante nude, imbinate cu rosu si bleumarin, iti va da acel aer fermecator de care ai nevoie.
Accesoriile detin un rol foarte important. O esarfa va da un plus de bun gust intregii tinute, iar un ceas deosebit te va transforma intr-un personaj foarte stilat.
Tinuta de Seara
Pentru un eveniment important ai posibilitatea sa alegi o varianta mai light, sa jonglezi cu modele de costum in nuante de bleumarin, gri si accesorii in culori indraznete.
Papionul poate fi inlocuit cu o esarfa eleganta, cu un imprimeu deosebit. Butonii trebuie neaparat sa fie clasici!
Urban Style
Esenta acest stil e la fel de chic si ziua, la o cafea, dar si noaptea, la club.
Stilul Urban reprezinta declaratia independentei si adaptarii cat mai multor elemente ce definesc o viata activa social.
Este foarte permisiv in ceea ce priveste crearea tinutelor, asa ca nu te feri sa folosesti culori indraznete si accesorii.
Urbanul este definit in principal de lejeritate. Tinuta trebuie sa fie cat mai chic, dar in acelasi timp sa-ti ofere multa libertate si confort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu