duminică, 5 iunie 2011

Fashion Trend: Bendite Hippie


Introducere
Acest trend a inceput in primavara anului 1970. Bendintele hippie sunt absolut perfecte pentru primavara / vara anului 2011!
Multe fete au iubesc aceste bendinte si le poarta de mai multe ori pe saptamana, în timp ce alte fete se plang ca le fac urechile mari sau parul nu se aseaza bine.
Daca te-ai decis ca in acest sezon sa incerci acest trend, mai jos, am compilat cateva sfaturi si trucuri pentru a te ajuta sa alegi bendinta perfecta pentru tine si cum sa o porti cu încredere.
Tips & Tricks
  • Latimea. Poti opta pentru o bendita subtire delicata sau pentru una mai groasa indrazneata.
  • Cel mai popular loc pentru a purta o bendita hippie este pe frunte.
  • Simple sau impodobite. Ambele stiluri arata minunat.
  • Orice tip de par functioneaza. Nu conteaza daca ai parul drept, ondulat, cret, aspru sau  subtire.
  • Prea stramta? Benditele care te strang pot provoca dureri de cap. Inainte sa iti cumperi una asigura-te ca aceasta iti vine perfect.
  • Foloseste-le ca accesorii de primavara. Aceste merg atat de bine cu tinute pentru in aer liber. Poarta una cu pantaloni scurti de blugi si un tricou la un festival de muzica, la un picnic poarta una cu o rochita vaporoasa, iar cu bikini la piscina. Trebuie doar sa fii creativa!
How to wear
Outfit 1

Blugii evazati sunt o piesa vestimentara foarte hot in acest sezon, bluza cu imprimeu floral este perfecta pentru primavara. Platformele sunt confortabile, iar bijuteriile si bendita hippie merg excelent impreuna. Poti adauga un ceas clasic sau niste ochelari de soare.
Outfit 2

Aceasta tinuta este perfecta pentru o zi insorita de primvara. O rochie vaporoasa arata superb atunci cand este purtata cu o pereche de sandale gladiator. Daca rochia este alba     (precum cea de sus) atunci opteaza pentru accesorii foarte colorate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu