duminică, 5 iunie 2011

Atitudinea fashion

Atitudinea fashion

Suntem un popor obsedat de moda! Peste tot unde intorci privirea, vezi oameni preocupati de aspectul fizic, de hainele pe care le poarta si de imaginea pe care o afiseaza. Lucru deloc de condamnat daca stam sa ne gandim mai bine. Dintre europeni, suntem cei mai stilati si mai pasionati de moda si design, desigur, nu inaintea italienilor, care practic din asta traiesc si sunt

Atitudinea fashion
recunoscuti oriunde in lume.
Moda a devenit un subiect atat de comun, incat este discutat pe o scara larga, de la varste fragede, pana la persoanele de varsta a treia, care isi doresc sa tina piept noilor tendinte.
Asadar, a fi la moda a devenit un stil de viata, un mod de a te identifica intr-o lume atat de superficiala si plina de ignoranta.
De foarte multe ori mi-a fost dat sa vad persoane purtand haine scumpe, dar al caror nume abia daca reuseau sa-l silabiseasca. Dar de la fel de multe ori, mi-a fost dat sa intalnesc persoane care prin caracterul lor si atitudinea potrivita, completau si ofereau vestimentatiei pe care o purtau o cu totul alta “interpretare”.
Cum spuneam, moda a devenit un stil de viata, iar multi dintre cei care iubesc fashion-ul si vor sa fie mereu in tendinte nu pot trai altfel decat asa: fiind mereu in cautare de lucruri noi, iesind mereu in evidenta si dorindu-si sa fie in atentia blitz-urilor si a publicului consumator de fashion.
Persoanele care isi dedica timpul si banii achizitionarii hainelor si lucrurilor scumpe nu fac decat sa se detaseze de restul lumii si sa-si creeze propriul lor univers perfect, in care nu au acces decat persoanele care traiesc pentru acelasi scop si au aceleasi aspiratii.
De aceea este bine sa incercam sa permitem modei sa intre in viata noastra, in limitele normale, fara a ne detasa de cine suntem cu adevarat si unde ne indreptam!
Fii la moda si poarta haine in trend, insa fii atenta ca ele sa-ti vina bine si sa ti se potriveasca. Este penibil sa porti haine in care nu simti confortabil sau in largul tau, doar pentru ca asa se poarta. Stilul original si putina nebunie vor face din tine cea mai fashionista femeie moderna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu